Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

25e Herentalse Bierfeesten - jubileumeditie niet te missen : méér dan 100 heerlijkheden én met eigen KSA-bier

Bierfeesten
Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober organiseert KSA Herentals voor de 25e keer de Herentalse Bierfeesten. De deuren van zaal 't Hof zijn beide dagen geopend vanaf 12u00.
 
Tijdens deze jubileumeditie worden opnieuw meer dan 100 bieren geserveerd in de gezellig versierde zaal. 'Broodbier', 'Lazy Panda' en 'Punaise Kinky Brunette' zijn maar enkele voorbeelden die dit jaar op de lange bierlijst zullen staan. 
 
Ter gelegenheid van de 25ste editie brengt de KSA ook zelf een bier uit.  'Dirk' zal dit jaar dus in primeur te proeven zijn tijdens de Bierfeesten. Het ambachtelijk blond bier van 8% werd gebrouwen bij brouwerij Leysen. Het bier werd vernoemd naar de grote zeecontainer waarin de jeugdbeweging al vele jaren hun kampmateriaal vervoerd en die zij 'den Dirk' noemen. Het blauwe etiket en het oranje dopje verwijzen naar het uniform van de KSA, een blauw hemd met een oranje sjaaltje. 
 
De opbrengst van de Bierfeesten en de verkoop van 'Dirk' gaat zoals steeds naar de dagelijkse werking en kampmateriaal. De jeugdbeweging heeft bovendien ook plannen om te verhuizen naar een nieuwe locatie. De extra inkomsten zullen dus zeker goed van pas komen voor de verbouwingswerken.   Foto's Johan Temmerman/NNieuws.
Bierfeesten KSA

Bierfeesten KSA

Bierfeesten

Deel dit artikel